Kontakt mail:  rent@inbaco.rs
Mob Call: 0113166770
Generalne informacije kao sastavni deo ugovora o najmu vozila:

Starost vozača: Minimum 23 god. starosti za vozila kategorije A,B, za ostale kategorije min 25 god. starosti, maksimalna starost vozača 65 godina, ovo važi osim ako radnici Inbaca ne procene drugačije

Vozačka dozvola: Posedovanje vozačke dozvole najmanje 5 godina.

Depozit: Depozit je obavezan - autorizacija kreditne kartice ( Viza ili Master Card ). Minimum 100 € . Cena najma ne ulazi u depozit. Najam se plaća unapred, pri preuzimanju kola.

Minimum rentiranja: Tri dana . Svako kašnjenje se dodatno naplaćuje. Ukoliko zakupac skrati ugovoreni period najma, INBACO zadržava pravo da naplati penale u visini od polovine preostalog najma. Takodje ukoliko se zakupac ne pojavi i ne otkaže najam 24h unapred, INBACO zadržava pravo da naplati dva dana najma.

Gorivo: Potrošeno gorivo plaća zakupac i dužan je dostaviti račune o kupljenom gorivu zbog eventualnog kvara na motoru usled lošeg goriva. INBACO ce naplaćivati 10% ekstra za dopunu goriva u slučaju da zakupac vrati vozilo sa manje goriva od količine kojom je vozilo bilo snabdeveno pri preuzimanju. Gorivo nije uključeno u cenu najma.

Zavrsetak najma Vozilo treba vratiti najkasnije do 12 časova dana kada ističe ugovor, a subotom do 10, ukoliko se drugačije ne dogovori i upiše u ugovor, a u slučaju kašnjenja bez odobrenja Inbaca, naplaćuje se iznos u
visini jednodnevnog najma.Vozilo se vraća čisto spolja i iznutra kao kada je
preuzeto početkom najma.Ukoliko se vozilo NE VRATI u roku od 24 časa od zavrsetka najma, smatraće se da je OTUDJENO od Inbaca i prijaviće se MUP-u kao krađa vozila.

VAŽNO:

-                     VOZILA SE VRAĆAJU DO 12časova - SUBOTOM DO 10časova

-                     PRODUŽETAK NAJMA SE PLAĆA DAN PRE ISTEKA DO 12časova.

Molimo Vas da se pridržavate uputstva za zimske uslove :

-                    NE OSTAVLJATI RUČNU KOČNICU

-                    ODLEDITI BRISAČE

-                    ODLEDITI BRAVE

-                    TEČNOST ZA STAKLA NERAZBLAZENA

-                    MOTOR ZAGREJATI 3 MINUTA

Hvala na razumevanju !!!

Saobraćajne kazne: Za prekršaje i kazne kao i parkiranja tokom iznajmljivanja koje su posledica kršenja saobraćajnih propisa Republike Srbije su isključivo odgovornost zakupca.

Osiguranje: Sva vozila Inbaco Rent-a Car su osigurana za stetu nanetu trecim licima, a kasko osiguranje, sa ucescem u steti od 100eura se posebno doplacuje . Lične stvari i prtljag nisu osigurani, i ne preporučujemo da se takve stvari drže u kolima kada su parkirana.

Prava u slučaju sudara i štete : Odgovornost zakupca za pričinjenu štetu do 100 € je 100% ukoliko ima doplatu za kasko osiguranje, u suprotnom je duzan platiti celokupan iznos nacinjene stete na vozilu, osim ako steta nije nastala krivicom drugog vozaca sto se dokazuje policijskim zapisnikom i stetu plati njegovo osiguravajuce drustvo.
Za štete preko 100 € korisnik će platiti 100eura od štete, ukoliko ima ugovoreno kasko osiguranje, uz obavezan izveštaj policije sa lica mesta.
Svaka
šteta na gumama, ispod vozila, ključevima od vozila, radio aparatu, tablicama i gubitak saobracajne dozvole i kljuceva NIJE pokrivena osiguranjem, i u slucaju gubitka ili štete zakupac plaća 100% od cene.

INBACO nije obavezan da obezbedi zamensko vozilo ukoliko zakupac ošteti vozilo svojom krivicom.

Krađa: U slucaju krađe vozila zakupac je dužan da plati 100% štetu, osim ako krađu prijavi lokalnoj
policijskoj stanici i poseduje zvanični policijski izveštaj, saobraćajnu dozvolu i original ključeve, platiće 5% od štete/ vrednosti vozila ako je doplatio za kasko osiguranje, u suprotnom platice celokupan iznos trzisne cene vozila. Zakupac je dužan da uvek zaključa vozilo i saobraćajnu dozvolu da ne drži u kolima.

Dodatni vozac: nema doplate (minimum 25. godina starosti). Dečije sedište : 1-3e po danu GPS: 1-3€ po danu.

Takse: U sve cene je uračunat porez 20%, sve usluge se naplacuju u CSD po zvaničnom kursu.

Noćna isporuka/ prijem: (22:00 - 07:00) naplaćuje se 15 € u dinarskoj protivrednosti. Van radnog vremena, Nedeljom i praznicima isporuka i prijem vozila se takođe naplacuje 10 € u CSD po isporuci

Prelazak granice: Prelazak granice SRB je dopušten ISKLJUCIVO uz dozvolu od strane INBACA.

Zakupac treba da vodi računa o vozilu. Nije dozvoljena vožnja van puta, trkanje, reli,
šlepovanje drugih vozila, pozajmica vozila drugom licu i striktno je zabranjena svaka vrsta zamena delova i bilo kakvog prepravljanja. Svaka zamena se vodi kao šteta koja ce biti naplacena zakupcu.

NIJE DOZVOLJEN PREVOZ ŽIVOTINJA I GRAĐEVINSKOG MATERIJALA !!!

* SVE USLUGE SE NAPLAĆUJU U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI (CSD)
* PRODUZENJE UGOVORA SE TRETIRA KAO NOVI UGOVOR I NE PRENOSI SE KILOMETRAZA
   IZ PRETHODNOG UGOVORA.